konsistaĵoj
- 4 grandaj, mildagustaj kapsikoj
- 1 cepo
- 4 negrandaj tomatoj senŝeligitaj
- 2 ovoj
- 5 aŭ 6 tranĉaĵoj da rostopano
- 200 gramoj da tinusaĵo senolea
- 100 gramoj da kazeo
- suko el duona citrono
- salo, pipro, petroselo, ŝenoprazo aŭ aliaj spicherboj laŭŝate
malplenigu kaj sensemigu la kapsikojn. konservu ilin tutaj eltranĉante nur la tigetojn, aŭ duonigu ilin laŭlonge.
se vi timas, ke ili tro amare gustus, brogu ilin dum du minutoj en bolanta akvo.
preparu la farĉon: kubetigu la cepon, disforku la tinuŝaĵon, tranĉu la tomatojn, pistu la rostopanojn, enmetu ilin en bovlegon kun la ov-enaĵoj, kazeo kaj spicoj. miksu..
kuirado
plenigu la kapsikojn aŭ kapsikduonojn per la farĉo. metu ilin sur larĝan bakvazon. enfornigu kaj baku dum proksimume 50 minutoj sub forta varmo (250-grada celsie).
prinotoj:
- adaptita el franclingva receptaro marmiton.org
- almetita kun kelkaj pliaj detaloj al vikipedia kuirlibro
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire